Advert
as

Belediye Meclis Üyesi Mece’den Yeni Yıl Mesajı

Belediye Meclis Üyesi Mece’den Yeni Yıl Mesajı

Belediye Meclis Üyesi Haydar Mece, yayımladığı yeni yıl mesajında 2017 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

 

 

Solhan Belediye Meclis Üyesi Haydar Mece, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Haydar Mece mesajında şu ifadelere yer verdi: “ 2016 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kaldı. 2017 yılı daha fazla umut, sevinç ve daha fazla mutluluk getirsin.  2017 ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah 'tan niyaz ederim. 2016 yılında ülkemizde yaşayan olayların tekrardan yaşanmaması umut ediyoruz. Allah, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.”

Mesajın devamında Allah’a niyaz eden Mece; “Allah'ım açık ve gizli bütün günahlardan koru. Fakirlikte de zenginlikte de tutumlu olmayı nasip eyle. Bizi dünya zilletinden ve Ahiret azabından muhafaza eyle. Kötü huy, kötü iş, kötü arzu ve kötü hastalıklardan sana sığınırım. Zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım. Beni çok şükür eden ve çok sabreden kullarından eyle. İyiliğimi gizleyen kötülüğümü yayan hilekâr dosttan sana sığınırım. Borç altında ezilmekten ve düşmanın galebesinden sana sığınırım. Yarabbi her işimizin sonunu güzel eyle dünya sıkıntılarından ve Ahiret azabından bizi koru. Allah'ım bize öyle bir şifa ver ki geride hiçbir hastalık kalmasın.” ifadelerine yer verdi.

 

Son olarak Mece,”Bu duygularla 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni eder, bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Solhan hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım. “ dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum