Advert
as

Ali İhsan Yanılmaz, Göreve Başladı

Ali İhsan Yanılmaz, Göreve Başladı

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali İhsan Yanılmaz, görevine başladı.

 

 

 

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş’ın Muş’a Araştırmacı olarak görevlendirilmesiyle birlikte boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan, Eğitim Uzmanı Ali İhsan Yanılmaz göreve başladı.

 

Eğitim ve öğretim süreci için planlama ve uygulama çalışması başlattıklarını ifade eden Ali İhsan Yanılmaz, ilçede eğitim kalitesini yükseltmek için veli, öğretmen ve öğrencilerle hareket edeceklerini belirtti.

İlçeye atandığı için mutluluk duyduğunu ve sorumluluğunun ağır olduğunu kaydeden Yanılmaz,"Bu ağır ve onurlu görevi ifa ederken, ön yargılardan uzak, yeniliklere açık, katılımcı ve hoşgörüyü ön planda tutan bir anlayış içerisinde bulunacağım. Eğitimdeki öncelikli hedefimiz, toplumun bütün kesimlerini kucaklamak. İlçemizi eğitim alanında daha ileri bir noktaya taşımak, okullarımızın sorunlarına çözüm bulmak, Solhan’daki eğitim çalışmalarıyla farkındalık uyandırmak ve örnek bir ilçe olmak için elimizden gelen her şeyi yapmaktır."dedi.

 

 

1979 yılında meslek hayatına başlayan Yanılmaz, 2007-2009 yılları arasında Elazığ-Kovancılar ve Bingöl-Solhan’da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yaptı. 2009-2012 yılları arasında Elazığ-Palu ve Bingöl-Solhan’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı. 2012 yılından itibaren de Muş-Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak görevlendirildi. Yanılmaz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum