Advert
as

Yeni Kimlik Kartı Başvuruları Bugün Başlıyor

Yeni Kimlik Kartı Başvuruları Bugün Başlıyor

Yeni kimlik kartı için Solhan İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvuruda bulunan vatandaşlar, 15 gün içerisinde yeni kimlik kartına sahip olacak.

 

 

 

Solhan Nüfus Müdürlüğüne yeni kimlik kartı için başvuruda bulunan vatandaşlar, 15 gün içerisinde yeni kimlik kartına sahip olacak.

Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, "Pazartesi gününden itibaren Çipli Kimlik kartı başvuruları alıyoruz. Başvuru yapacak vatandaşlar, muhtarlıkça düzenlenmiş talep belgesi ile kimlik belgesi yerine geçen fotoğraflı belge ve bir adet biyometrik fotoğrafla müdürlüğümüze başvuracaklar. Kimlik Kartlarının değişim işlemi esnasında vatandaşlardan 16 TL yeni kart ücreti talep edilecektir. Başvuru işlemleri için bir defaya mahsus kan grubunu gösteren belgenin de verilmesi gerekmektedir.”

 

 

Başvuruların Alo 199 aracılığıyla randevu alınarak veya randevusuz olarak nüfus müdürlüklerine yapılacağını ifade eden yetkililer , “Nüfus Müdürlüklerine yeni kimlik kartı için gelen ve işlemleri tamamlananların parmak izi, parmak damar izi ve el ayası damar izi biyometrik verileri alınır. İşlemler tamamlandıktan sonra yeni kimlik kartları 15 günlük süre içerisinde vatandaşlara PTT kargo aracılığıyla ikamet adreslerine gönderilerek teslim edilecek. Kimlikler belirtilen adreslerde vatandaşlara teslim edilmemesi durumunda ise, kimlik kartları nüfus müdürlüklerine teslim edilir."denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum