Advert
as

Solhan’dan Suriye'ye Kardeşlik Eli

Solhan’dan Suriye'ye Kardeşlik Eli

İHH Solhan Şubesi öncülüğünde başlatılan, “Solhan’dan Suriye’ye Kardeşlik Eli” kampanyası kapsamında Suriye’deki savaş mağdurlarına, üçüncü yardım tırı gönderildi.

 

 

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi öncülüğünde başlatılan ve Solhan Eğitim Bir-Sen, Solhan Belediyesi ve Binpınar’ın katkısıyla “Solhan’dan Suriye’ye Kardeşlik Eli” kampanyası kapsamında Suriye’deki savaş mağdurlarına, üçüncü yardım tırı gönderildi.

 

Kurulduğu günden bugüne Solhan başta olmak üzere farklı il ve yurt dışında yardım faaliyetlerinde bulunarak mazlum ve mağdurların yanında olduğunu gösteren İHH Solhan Şubesinin ‘’Kardeşlik Bedel İster!’’ sloganıyla başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiği belirtildi.

 

Öğrencilere yönelik kırtasiye, giyim yardımı, sinema etkinliği gibi faaliyetlerde bulunup seminerler düzenleyen, ilçe merkezi ile köylere yönelik yapılan gıda ve giyim yardımları ile çalışmalarını yürüten İHH Solhan Şubesi, Şırnak’a gıda yardımının ardından Haleplilere yardım tırı gönderilmesine öncülük yaptı. Solhan Eğitim Bir-Sen, Solhan Belediyesi ve Binpınar’ın katkısıyla üçüncü tır dualarla yola çıktı.

 

Yapılan yardım kampanyası ile açıklamada bulunan İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç: “Solhan Eğitim Bir-Sen, Solhan Belediyesi ve Binpınar’ın desteğiyle üçüncü tırımızı da yola çıkardık. Kampanyamız halen devam etmektedir. Özellikle Battaniye ve kışlık malzeme ağırlıklı olmak üzere dördüncü tırımızın hazırlıklarını yapmaktayız. Bu yoğun çalışmalar küçük bir ilçe olan Solhan’ının iyilik, yardımlaşma ve kardeşlik şuurunu ne kadar içselleştiğini göstermektedir. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla uyumlu çalışmak yardım faaliyetlerini daha bereketli kılmaktadır. Duyarlı ve değerli Solhan halkı başta olmak üzere katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Devam eden kampanyayla ilgili bilgi almak isteyen şubelerimize gelebilecekleri gibi 505 830 2270 ve 553 345 1590 numaralardan da bizlere ulaşılabilir.’’dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum