Advert
as

KOSGEB’den 187 İşletmeye 2 Milyon 451 TL Destek

KOSGEB’den 187 İşletmeye 2 Milyon 451 TL Destek

KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, Bingöl’de 187 işletmeye toplam 2 milyon 451 bin TL destek verildiğini söyledi.

 

 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Kanat, Galip Akengin, Ali Yıldırım ve Ahmed Çiftçi, KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir’i ziyaret etti.

 

Ziyarette, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi veren Budak, KOSGEB’in KOBİ’ler için çok önemli olduğunu, KOSGEB desteklerinin işletmeler için yaşamsal değerde olduğunu söyledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, KOSGEB destekleriyle ilgili verileri paylaştı.  Bingöl’de KOSGEB veri tabanına kayıtlı KOBİ sayısının 2 bin 114 olduğunu belirten Özdemir, 2016 yılında 187 işletmeye toplam 2 milyon 451 bin TL destek verildiğini kaydetti. Söz konusu destekler arasında Genel Destek Programından 55, Girişimcilik Destek Programından 123, KOBİ Proje Destek Proje Destek Programından 7 ve KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destekleri’nden 2 işletmenin faydalandığını ifade etti.

 

745 KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI

 

Aynı dönem içerisinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi çalışmalarına değinen Özdemir, Bingöl, Karlıova, Kiğı, Solhan, Genç ve Sancak Belediyesi ile İŞKUR, MÜSİAD işbirliğinde toplam 745 kişiye sertifika verildiğini kaydetti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum