Advert
as

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Masa Tenisinde Birincisi Oldu

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Masa Tenisinde Birincisi Oldu

Bingöl okul sporları genç kızlar masa tenisi turnuvasına katılan 6 okul arasında gerçekleştirilen müsabakalarda Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi masa tenisinde takım olarak il birincisi oldu.

 

 

 

Bingöl il merkezinde yapılan 2016-2017 eğitim- öğretim yılı Bingöl ili okul sporları genç kızlar masa tenisi turnuvasına katılan 6 okul arasında gerçekleştirilen müsabakalarda Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı masa tenisi il birincisi oldu. Okul masa tenisi takımı bölge yarışmalarına katılma hakkını kazandı.

 

Okul İdaresi tarafından yapılan Açıklamada:”Okulumuz masa tenisi takımı öğrencileri Berfim Zelal Çeliklel, Gülşah Birtek, Sibel Karateke ve Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Gül´ü başarılarından dolayı tebrik eder, okulumuza yaşattıkları gurur için teşekkür ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum