Advert
as

Solhan İHH’dan Öğrencilere Yardım

Solhan İHH’dan Öğrencilere Yardım

İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi, yetim öğrenciler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi 130 öğrenciye bot ve mont dağıttı.

 

 

 

 

Solhan’da düzenledikleri konferanslar, okuma grupları, öğrencilere yönelik sohbetler, ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda, kırtasiye yardımları ile ülke içindeki ve dışındaki mağdur ve mazlumlara yönelik çalışmalarıyla bilinen Solhan İHH, yetim öğrenciler başta olmak üzere 130 öğrenciye bot ve mont dağıttı.

 

 

Yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç:“İhtiyaç sahibi olan kardeşlerimizin ihtiyaç duydukları alanlarda çalışmak, sorunlarına çözüm bulma gayreti içinde olmak İslami ve insani sorumluluğumuzdur. Çalışmalarımız bu hassasiyetle devam etti ve edecektir. Şehir dışından iki hayırseverin desteğiyle ihtiyaç sahibi 130 kardeşimize bot ve mont ulaştırdık. Kardeşlerimizin mutluluğuna şahit olduk. Bizlere bot ve mont ulaştıran hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah, hayır yolunda konuşandan da koşturandan da razı olsun.’’dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum