Advert
as

Ulu Cami’de WC Artık Ücretsiz

Ulu Cami’de WC Artık Ücretsiz

Solhan Belediyesi, Ulu Camide bulunan ve 20 yıldır ücretli olan WC'nin artık vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Solhan Belediyesi, Ulu camii Bodrumunda bulunan yaklaşık 20 yıldır ücretli olan wc'nin vatandaşların talebi üzerine ücretsiz olduğunu duyurdu. Belediye, camiye ait wc’ye görevli vererek bakımını sağlayacağını belirtti.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız: “Belediye olarak hizmet odaklı bir anlayış ile halkımızın her zaman yanında olacağız. İnsanların en doğal ihtiyaçları olan tuvaletin paralı olmasını doğru bulmuyoruz. Bunun zengini fakiri olmaz. Bu bir ihtiyaçtır. Belediye olarak yeni bir başlangıç yapıyoruz ve bunun ilk adımını buradan atıyoruz. WC’ler, daha temiz ve düzenli bir şekilde halkımıza ücretsiz olarak hizmet verecektir” dedi.

 

 

Belediyenin bu hizmetinden dolayı memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum