Advert
as

Bingöl Devlet Hastanesi Yeni Binasına Taşındı

Bingöl Devlet Hastanesi Yeni Binasına Taşındı

Bingöl Devlet Hastanesi, eski binadan yeni binasına taşınmasıyla hizmet vermeye başladı.

 

 

 

 

Bingöl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, yeni Bingöl Devlet Hastanesi’nde hizmet verilmeye başlandığını bildirdi.

 

250 yataklı ek hizmet binasının hizmete başladığı belirtilen açıklamada, “Hastanemizin mevcut kış şartlarından kaynaklanan sorunlar,  teknik ve mekanik cihazların yapılan testlerinde tespit edilen arızalar hızlı bir şekilde yüklenici firma ile koordine edilerek Hastane yönetimi kontrolünde giderilmeye çalışılmaktadır. Yatan hasta,  Acil servis, Yoğun bakım, Ameliyathane, Diyaliz Üniteleri mevcut teknik arızalar giderildikten sonra en kısa sürede taşınacaktır.” denildi.

 

 

Açıklamada, “Bingöl’ümüz için sağlık alanında büyük bir yatırım olan ilimiz Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasının tüm birimleriyle faaliyete geçtiğinde vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılanacaktır. Yeni Hizmet binamızda açılacak olan Koroner Anjiyografi ve yeni ameliyathane ile yapılan sevklerde azalma yaşanacaktır. Ayrıca Gastroenteroloji ve Endokrinoloji Uzmanı atamaları yapıldığından Hastanemizde Doktor eksikliği olmayacaktır. Taşınma süreci içerisinde mümkün olduğunca Sağlık hizmetlerinin aksamamasına azami hassasiyet gösterilmektedir. “ ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum