Advert
as

Bingöl OSB Müdürlüğüne Çiftçi Atandı

Bingöl OSB Müdürlüğüne Çiftçi Atandı

Bingöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğüne Maden Mühendisi Nurullah Çiftçi atandı.

 

 

 

 

Bingöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü’ne atanan Maden Mühendisi Nurullah Çiftçi, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazetecilere çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Bingöl OSB'nin 72 hektar alan üzerine kurulu ve hali hazırda 47 parselin yapılaşmasının tamamlandığını ifade eden Çiftçi, "21 fiili faaliyet gösteren işletmelerde toplam 600 kişi çalışmaktadır. Bu kapsamda ayrıca eğitim parseli, camii parseli ve yeni sanayi parseli ihdas edilecektir. Ayrıca, bin kişilik istihdam kapasiteli Çağrı Merkezi projesinin yapımı OSB’nin hizmet destek parselinde tamamlanmış olup, işletmeye geçiş çalışmaları Bakanlık düzeyinde yürütülmektedir." dedi.

 

Çiftçi, "Bingöl Valiliğimiz başkanlığında, Bingöl OSB’de bedelsiz arsa tahsisi yapılan işletmelerden bazıları, gerek kendi imkânlarıyla gerek devlet destek ve teşvikleriyle yatırımlarını tamamladıkları halde faaliyete geçmemiş. Ara vermiş atıl yatırımlar için kurulan komisyonla bahse konu yatırımların atıl kalmalarının nedenleri üzerinde bir araştırma ve analiz çalışması yaptırılmış olup, rapor sonucu ilgili paydaş kurumlarla paylaşılarak gerekli çalışmalar sürdürülmektedir." şeklinde konuştu.

 

Nurullah ÇİFTÇİ kimdir?

 

 

Çiftçi, 1990 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan Çiftçi, serbest maden mühendisliği ve proje danışmanlığı görevlerini yaptı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum