Advert
as

Kaymakam Okumuş, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Okumuş, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Fatih Okumuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

 

 

Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Şube Müdürleri Zülfü Çalışkan ve Savaş Demirel ile birlikte Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Ziyaret kapsamında ilk önce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğrencilere gördükleri derslerden ve ileride ne olmak istedikleri hakkında soru soran Kaymakam Okumuş, öğrencilerin sorunlarını ve yaşadıkları sıkıntılarını dinledi. Ortaokul kapsamında İmam Hatip Okulu’nu diğer okullara nazaran daha iyi bulduğunu belirtti.  Öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan Okumuş, “Devletimize, milletimize ve ailemize faydalı bir birey olmamız için bol bol kitap okuyup, büyüklerin sözlerini dinlemeliyiz. Vizyonunuz olması gerekir. İlerde daha cazip olan bölümler mesela, Eczacılık ve Hukuk Bölümlerinin okunmasını size tavsiye ediyorum.”dedi.

 

Okul idaresi ile bir araya gelen Okumuş, okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Okul idaresi Kaymakam Okumuş’tan yeni bir bina istediklerini belirttiler.

 

Daha sonra Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Okumuş, sınıfları tek tek gezdi. Burada öğrencilere Dünya ve Türkiye Haritasını iyi bilmelerini gerektiğini söyleyerek, Öğrencilere bol bol kitap okunmasını tavsiye etti.

 

Kaymakam Okumuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, okul müdürü ve öğretmenleri ile de sohbet etme imkânı buldu. Ziyarette okulun genel durumu, eksiklikleri, sorunları ve Eğitim Öğretim konusunda aksaklıklarla ilgili okul müdüründen ve öğretmenlerden bilgi aldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum