Advert
as

Solhan Spor, Zor da Olsa Galip Geldi

Solhan Spor, Zor da Olsa Galip Geldi

Voleybol 1.Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, 16.Hafta müsabakasında deplasmanda Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Solhan Spor 16. Hafta müsabakasında deplasmanda Malatya temsilcisi Malatya Büyükşehir Belediye ile karşılaştı.

21 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Malatya B.Şehir Belediyespor ile Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-19 ev sahibi ekip aldı. İkinci seti 25-15 alan temsilcimiz Solhan Spor, durumu eşitledi. Üçüncü seti ise 25-21 ev sahibi ekip Malatya B.Şehir Belediyespor alarak durumu 2-1 yaptı. Dördüncü seti 25-19 alan temsilcimiz Solhan Spor, durumu 2-2’ye getirdi. Beşinci seti ise 15-9 alan temsilcimiz Solhan Spor, maçı 3-2 aldı.

 

 Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 24 Ocak Salı günü saat 13:00’te kendi sahasında Kars temsilcisi Genç Kafkars Takımı ile Solhan Kapalı Spor salonunda oynayacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum