Advert
as

Siyer Sınavı Pazar Günü

Siyer Sınavı Pazar Günü

29 Ocak 2017 Pazar günü saat 10: 00’da Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Solhan Çağrı-Der tarafından düzenlenecek olan “Kutlu Doğum Siyer Sınav”ında yaklaşık bin kişi ter dökecek.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Solhan Çağrı-Der tarafından 29 Ocak 2017 Pazar günü saat 10: 00’da düzenlenecek olan “Kutlu Doğum Siyer Sınav”ında yaklaşık bin kişi ter dökecek. 

 Türkiye genelinde faaliyet gösteren birçok İslami sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Peygamber Sevdalıları Platformu,  2017 yılında altıncı kez “Türkiye Geneli Kutlu Doğum Siyer Sınavı”nı düzenliyor. Dört kategoride ve yazılı test usulü yapılacak olan sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Solhan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, 29 Ocak 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

Barış yaptığı açıklamada; “Sınav Türkiye geneli yapılan bir sınavdır. Solhan’da bin’in üzerinde kayıt gerçekleştirdiğimiz sınav için 4 okulu sınav için ayarladık. Bay ve Bayanların sınava gireceği okullar ayrı olarak belirledik. 1.ve 2. Kategori bayan kardeşlerimiz için Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulu, 3. ve 4. Kategorideki bayan kardeşlerimiz için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1.ve 2. Kategori erkek kardeşlerimiz için Erkek İmam Hatip Lisesi, 3. ve 4. Kategorideki erkek kardeşlerimiz için Kız Mesleki ve Teknik Lisesinde sınava girecekler.” Dedi.

 

Siyer sınavının 29 Ocak 2017 Pazar günü saat 10:00 da başlayacağını söyleyen Barış; “Sınav günü takriben 60 civarında görevli bulunacak ve bu görevlilerin çoğunluğu hiç bir karşılık beklemeden gönüllü olarak görev almak isteyen kardeş ve bacılarımızdan oluşmaktadır. Sınav günü görevli olmak isteyen kardeş ve bacılarımız bize başvurduklarında kendilerine görevlendirme yapılacaktır. Katılımcı kardeş ve bacılarımıza sınavdan en az yarım saat önce kendileri için belirtilen okullarda hazır olmalarını, kalem silgi ve kalemtıraş gibi sınavda duyulacak ihtiyaçların yanı sıra özellikle kimliklerini beraberlerinde getirmelerini hatırlatırız.” Dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum