Advert
as

Müftü Ateş için Veda Yemeği Düzenlendi

Müftü Ateş için Veda Yemeği Düzenlendi

İlçemizde başarılı bir şekilde İlçe Müftülüğü görevini yürütürken Karaman Sarıveliler İlçe Müftülüğü görevine atanan Sırrı Fuat Ateş için veda yemeği düzenlendi.

İlçemize geldiği günden bu yana ilçe halkının gönlünde taht kuran ve ilçe halkının takdirini toplayan İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş için Kaymakam Fatih Okumuş tarafından veda yemeği düzenlendi.

Karaman Sarıveliler İlçe Müftülüğüne atanan Müftü Ateş için düzenlenen yemeğe ilçemizin önde gelen kanat önderleri, ilçe merkezinde görev yapan imam-hatipler, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 İlçe Müftüsü Ateş’in birlik ve beraberliği tesis etme noktasında önemli çalışmaları olduğunu söyleyen Kaymakam Fatih Okumuş, “ Bir çalışma arkadaşımızın vedası için toplandık. Kendisi ile çalışma fırsatı bulduk.  Bizim hafızamızda güzel anılar bırakarak ayrılıyor. Ben şahsım adıma hakkımı helal ediyorum. Müftümüzün de inşallah sizin huzurunuzda, nezaretinizde ve şahadetinizde bizlere haklarını helal etmesini rica ediyoruz. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Daha âli daha böyle yüksek daha böyle seveceğiniz tayinleri ve mertebeleri görürsünüz inşallah. Daha büyük daha geniş kalabalıklara ilime, irfana ve İslam’a aç susuz olan topluluklara ulaşır onlara hitap etme şansına erişirsiniz. Ben bu anlamda tayininizin hayırlı olduğunu düşünüyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim pişman etmesin.” şeklinde konuştu.

Veda konuşması yapan Müftü Ateş,” Gerek Sayın Kaymakamımız gerekse Emniyet Müdürümüz hak etmediğimiz taltiflerde bulundular. Kendilerinden Allah razı olsun. Belki söylenecek çok şey var ama inanın bir yerlerde düğümleniyor. Ben Cuma Vaazı’nda da anlattım. Solhan’a geldiğim ilk gün ben Solhan’dan alacağımı almıştım. Solhan ile ilgili öğreneceğimi öğrenmiştim. 3 yıl boyunca ve şu an itibariyle hislerimde yanılmadığımı anladım. Çeşitli kurumlarla, vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, hocalarımızla birazda mesleğimiz gereği iç içe olduğumuz zamanlar oldu. Bütün mesai arkadaşlarımdan memnunum. Allah da kendilerinden memnun kalsın. Solhan hayatım boyunca minnetle anacağım ve minnet kalacağım bir ilçedir. Solhan’ın insanları olarak sizlere de ayriyeten teşekkür ederim. İnsan kuş misali bir oradan bir oraya konar. İnsan dünyaya gitmek için gelir ve gelen de gider. Bizim de yiyecek ekmeğimiz içecek suyumuz buraya kadarmış. Rabbim cümlemize hayırlı olanları nasip etsin. Nasip ettiklerini hayırlı kılsın. Hakkınızı helal edin. Söylenecek çok şey var ama bu duygu biraz düğümlüyor beni. Benim Solhan’dan, Solhanlılardan gerek önceki Kaymakamımız gerekse şimdiki Kaymakamımızdan ben çok memnunum. Birlikte çalışmaktan ömür boyu onur duyacağım hayırla yâd edeceğim. Allah gönlünüze göre versin her şeyi. Allah sizi sevsin. Allah sizi sevdirsin. Allah sizi sevindirsin. Allah’a emanet olun. Hakkınızı helal edin.” dedi.

 

Programda Solhan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş tarafından da bir konuşma yapıldı. Müdür Soydaş, Müftü Ateş’in iyi bir çalışma arkadaşı olduğunu, yeni görev yerinin kendisine, ailesine hayırlı uğurlu olmasını dileklerinde bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum