Advert
as

İlçe Milli Eğitim’den Müfredat Toplantısı

İlçe Milli Eğitim’den Müfredat Toplantısı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren uygulamaya konulacak olan müfredat programıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında uygulanan müfredat için değerlendirme toplantısı yaptı.

Değerlendirme toplantıları; Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Solhan Kız İmam Hatip Lisesi ve Şehit Kaymakam Ersin Ateş Orta Okulu´nda yapıldı.

Toplantılara Şube Müdürleri; Zülfü Çalışkan, Savaş Demirel ve Muhittin Çiftçi´nin başkanlığında, İlçedeki idareci ve ilkokul 11 branş, ortaokul 14 branş ve liselerde ise 21 branş olmak üzere 500 öğretmenin katılımıyla  gerçekleştirildi.

Toplantılarda mevcut durum değerlendirildikten sonra taslak programdaki olumlu ve olumsuz durumlar rapor edilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum