Advert
as

Karayolları Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı

Karayolları Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı

Karayolları 84. Şube Şefliği adına ilçemizde karla mücadele çalışmalarını yürüten Solhan Bakımevi sınıfta kaldı.

 

Bingöl Karayolları 84. Şube Şefliği adına karla mücadele çalışmalarını yürüten Solhan Bakımevi sınıfta kaldı. İlçemizde her kar yağışının etkili olduğu ilk günlerde ilçe ve şehirlerarası yollarda yetersiz kalan Solhan Bakımevi ekipleri 4 şeritli olan yolların bazı kısımlarını tek şeritli ve cep açmadan ulaşıma açması, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ayrıca kar ve buzlanmadan dolayı ilçemizde maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

 

Vatandaşlar, Bingöl Karayolları 84. Şube Şefliği adına karla mücadele çalışmalarını yürüten Solhan Bakımevi özellikle ilçe merkezinden geçen karayolları olmak üzere yolun 4 şeridinde gerekli tuzlanma ve kar temizleme çalışmasının zamanında ve düzenli bir şekilde yapılmasını istediler.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum