Advert
as

Belediyeden, Karla Mücadele Çalışması

Belediyeden, Karla Mücadele Çalışması

Solhan Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından çarşı merkezi ve mahallelerdeki yollarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Solhan Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışının ardından çarşı merkezi ile mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

 Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, ilçede yoğun kar yağışı süresince belediye ekiplerinin iş makineleriyle gece gündüz çalışarak ilçe merkezindeki ana arterler başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Doğan,” Solhan Belediyesine bağlı ekipler etkili olan kar yağışının ardından yol temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok farklı noktada çalışma yürüten ekipler, zor koşullarda çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürürken özellikle vatandaşların mağdur olmaması için ana arterlerde ve halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalardan dolayı tüm belediye personeline teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum