Advert
as

Umre Ödüllü Siyer Sınavı Yapıldı

Umre Ödüllü Siyer Sınavı Yapıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen ve 571 kişinin katıldığı ‘Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı’ ilçemizde Solhan Çağrı-Der tarafından yapıldı.

 

 Türkiye geneli Peygamber Sevdalıları Platformu'nun düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavını (KDSS)  ilçemizde platform üyesi Solhan Çağrı-Der tarafından yapıldı.

 Siyer sınavı Pazar günü saat 10.00‘da Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulu,  Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Solhan Mesleki Teknik Lise’de olmak üzere dört merkezde yapıldı. Yapılan sınava yaklaşık 571 kişi katıldı.Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Solhan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, “Solhan’da yapılacak sınav için 4 okulu belirledik. Bay ve bayanların sınava gireceği okulları ayırdık. 1.ve 2. Kategori bayan kardeşlerimiz için Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulu, 3. ve 4. Kategorideki bayan kardeşlerimiz için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1.ve 2. Kategori erkek kardeşlerimiz için Erkek İmam Hatip Lisesi, 3. ve 4. Kategorideki erkek kardeşlerimiz için Kız Mesleki ve Teknik Lisesinde sınava girdi.”

 

Başkan Barış, “Allah’a hamd olsun.  Sorunsuz bir şekilde siyer sınavımızı yaptık. Yaptığımız ‘Umre Ödüllü Siyer Sınavı’na 1.000’in üzerinde başvuru yapıldı. Ancak çetin kış şartları nedeniyle ve yolların kapalı olmasından dolayı sınava 571 kişi katıldı. Bu sınava giren herkes kazanmıştır. Bu sınavın kaybedeni yoktur. Ayrıca sınavın yapılacağı yer için kendilerine destek veren İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile okul idarecileri ve personeline teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum