Advert
as

Solhan Spor’dan Bir Galibiyet Daha

Solhan Spor’dan Bir Galibiyet Daha

Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden temsilcimiz, 19’ncu hafta müsabakasında sahasında konuk ettiği Eser Spor’u 3-0 yendi.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden  Voleybol temsilcimiz Solhan Spor 19’nci hafta müsabakasında kendi sahasında konuk ettiği Eser Spor’u 3-0 yenerek Efeler ligi yolundaki yükselişini devam ettirdi.

Eser Spor’u 3-1 mağlup ederek yükselişini sürdürüyor

Temsilcimiz Solhan Spor 19’ncu hafta müsabakasında, 4 Şubat 2017 tarihinde Ankara ekibi Eser Spor voleybol takımını konuk etti. Cumartesi günü saat: 13.00’te Solhan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda sporsever izledi.

Oynanan karşılaşmada ilk seti 25-19 alarak karşılaşmada 1-0 üstünlük elde eden temsilcimiz, ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti ise 25-17 alarak karşılaşmayı 3-0 tamamlayarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 7 Şubat Salı günü deplasmanda Hatay temsilcisi Hatay B. Şehir Bld. Takımı ile Antakya Kapalı Spor salonunda oynayacak.

Eser Spordan  Teşekkür Mesajı

Eser Spor Kulübü resmi internet sitesinden Solhan Spor maçı sonrası teşekkür mesajı yayınladı. İşte resmi siteden yapılan açıklama;

Teşekkürler Solhan Spor !

TVF Erkekler 1.Liginde 19. Hafta kapsamında Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübüne konuk olan erkek voleybol takımımız, ev sahibi takımın 25-19, 25-17, 25-17’lik setlerle mücadeleyi 3-0 kazanmasıyla karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız, Solhan Spor Kulübü Başkanı Yüksel Dere, Solhan Spor Yöneticisi Erdoğan Kurtaran ve Solhan Spor İdari Menajeri Ferhat Sönmez ile Kulüp Başkanımız Mustafa Kayacı, Genel Sekreterimiz Mustafa Yurtsever ve Mali İşler Sorumlumuz Halil İbrahim Şensoyu karşılaşmayı protokolde birlikte izlediler.

 

Sezon boyunca birçok karşılaşmada spor ahlakı ve davranışlarına uygun olmayan olaylar ile karşı karşıya kalan Bingöl temsilcisi Solhan Spor etnik köken, dil, din, siyasi ayrım gözetmeksizin tribünlerinden Türk Bayrağını indirmeyen, her maç ellerde dalgalandıran, Türkiyem marşları ile salonu inleten bir anlayışa sahip. Faaliyette bulunduğu bölgenin ve temsilcisi olduğu ilin bazı örgüt ve oluşumlar ile anılmasını sert bir dille eleştiren taraftar ve yöneticileriyle Bingöl temsilcisi tam bir Türkiye aşığı…

 

Karşılaşma öncesinde protokol saflarında gerçekleşen samimi ve dostluk dolu hava, yerini karşılaşma sonrasında yemekli sohbete bıraktı. Solhan Belediyesi, Solhan Spor ve Eser Spor yönetimi ile oyuncuların hazır bulunduğu yemekte iki kulüp arasındaki dostluğun temelleri atılmış oldu.

 

Gösterilen yoğun ilgi, samimiyet ve bu denli misafirperverlik karşısında başta Solhan Belediyesi, Solhan Spor Kulübü yönetimi, Solhan Spor Kulübü oyuncuları ile Solhan Spor taraftar gruplarına teşekkür eder, lig mücadelelerinde başarılar dileriz.

 

Eser Spor Kulübü

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum