Advert
as

Çağrı-Der, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Çağrı-Der, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

İlçemizde faaliyet yürüten Solhan Çağrı- Der, ihtiyaç sahibi 20 aileye gıda yardımında bulundu.

İlçemizde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi olan Solhan Çağrı-Der 2017 yılı yardımlarına başladı. Ocak ayında gerçekleştirdiği yardım ile 20 ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek yetkilileri;”Kış  ayıyla beraber soğuk hava ve yağışın kendini iyice hissettirdiği ayazı ile meşhur olan Ocak ayında 20 aileye yardım etmiş bulunmaktayız. Soğuk havanın iyice hissedildiği şu günlerde mağdur ailelere sıcak bir tebessüm olmamıza vesile olan hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz. İnancımız gereği Allah yolunda ve onun bize bahşettiği malı muhtaçlara ulaştırmak Umut Kervanının daha da büyümesine vesile oluyor. Zengin ile fakir arasında köprü olup umudu yeşerten kervan olma yolunda adımlar attıran Rabbimize hamd ediyoruz. Buna vesile olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı ameller bir nevi ahirete yapılan yatırım olması hasebiyle müteşebbislerin daha da çoğalmasını ümit ediyoruz.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum