Advert
as

İHH’dan Gıda Yardımı ve Kitap Hediyesi

İHH’dan Gıda Yardımı ve Kitap Hediyesi

Sosyal, kültürel, yardımlaşma ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren Solhan İHH, ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere yönelik yardımlarına devam ediyor.

Solhan merkez ve köylerine, farklı illere ve Suriye’ye uzattığı kardeşlik eliyle farklı alanlarda çalışmalarına devam eden İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi, ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere yönelik yardımlarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç:’’ Şubat ayı içersinde ihtiyaç sahibi 15 ailemize gıda kolisi ulaştırdık. Gıda kolimiz, temel ihtiyaç malzemelerinin yanında çocukları mutlu edecek hediyelerden oluşmaktadır. Öğrenci kardeşlerimize özellikle TEOG ve YGS’ye hazırlananlara, kaynak kitaplar ulaştırmaya çalışıyoruz. Halepli kardeşlerimiz için yola çıkacak 4. TIR’ımızın hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz.’’ 

Başkan Tunç, sözlerini şöyle tamamladı:’’ Çalışmaları beraber yürüttüğümüz yönetim kuruluna, gönüllülerimize, desteklerini bizden esirgemeyen Solhan halkına ve şehir dışından bize ulaşan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.’’dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum