Advert
as

İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Açılacak

İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Açılacak

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İş Güvenliği Uzmanlığı kursu açılacak. 3 Mart'a kadar başvuruların yapılabileceği kurs, 16 Mart'ta uzaktan eğitimle başlayacak.

Bingöl Üniversitesinde tarafından (C) Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı kursu açılacak. BÜSEM tarafından düzenlenecek olan kursa mühendisler, mimarlar, teknik öğretmenler, Fen veya Fen Edebiyat Fakültelerinin biyoloji, fizik ve kimya bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olanlar ile MYO İş Sağlığı ve Güvenliği Programı mezunları başvurabilecek.

Kurstaki eğitim programları, 90 saat uzaktan eğitim, 90 saat yüz yüze eğitim ve 40 saat uygulama eğitimi (staj) olmak üzere toplamda 220 saatten oluşuyor.

Kursa katılım için gerekli belgeler de şöyle sıralandı:

1- Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi (Aslı getirilmesi halinde Kurumumuzca "Aslı Gibidir" yapılacaktır.)

2- Nüfus cüzdan fotokopisi

3- Başvuru formu

 

Müracaatlar, Ziraat Fakültesi giriş katında bulunan BÜSEM’e yapılacağı belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum