Advert
as

Solhan Satranç’ta Derece Yaptı

Solhan Satranç’ta Derece Yaptı

Okul Sporları kapsamında Bingöl’de düzenlenen Satranç Turnuvasında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile İMKB Arakonak Ortaokulu dereceyle ayrıldı.

Bingöl 2016-2017 dönemi Okul Sporları Mahalli Yarışmaları kapsamında Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezinde düzenlenen Satranç Turnuvasında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile İMKB Arakonak Ortaokulu takım olarak İl birincisi oldular.

Bingöl Okul sporları satranç il birinciliği gençler kategorisinde 10 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinden Muhammed Şerafettin Esen, İdris Salman, Yunus Koşan ve Mahmut Ok adlı öğrencilerden oluşan takım ile il birincisi, Bingöl Sağlık Meslek Lisesi il ikincisi, Karşıyaka Anadolu Lisesi il üçüncüsü ve TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi il dördüncüsü oldu. Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi'nden Yunus Koşan oynadığı 7 müsabakanın tamamını kazanıp il birincisi oldu , Muhammed Şerafettin Esen ise 7 müsabakanın 6'sını kazanıp il üçüncü oldu.                   

 

Turnuva kapsamında İMKB Arakonak Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde Hicret Emeç, Esra Yaçin, Remziye Süt, Helen Diken adlı öğrencilerden oluşan takım birinci, Yıldız erkekler kategorisinde M. Ali Diken, Sait Süt, Hadin Zorba, Hasan Özgün adlı öğrencilerden oluşan takım üçüncü, Küçük Erkekler kategorisinde Emirhan Zorba, Bedirhan Zorba, Muharrem Süt, Ömer İnan adlı öğrencilerden oluşan takım üçüncü oldu.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum