Advert
as

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili alınması gereken tedbirler ve oylama güvenliği hususunda Vali Yavuz Selim Köşger Başkanlığında İl Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger Başkanlığında, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili oylama öncesinde, oylama sırasında ve oylama sonrasında alınması gereken tedbirler ve oylama güvenliği hususunda İl seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Vali Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, İl Seçim Kurulu Başkanı Serkan Yoğurtçu,  İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer katıldı.

 

Toplantıda konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, vatandaşların özgür iradeleriyle, emniyetli bir şekilde sandığa gitmeleri için gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını dile getirerek, herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi konusunda Bingöl Valiliği koordinesinde güvenlik güçlerince her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum