Advert
as

Koçak,”Gençlerimiz Uyuşturucu Kıskacında”

Koçak,”Gençlerimiz Uyuşturucu Kıskacında”

İlçemiz mahalli sanatçılarından Yakup Koçak, gazetemizi ziyaret ederek ilçemizdeki gençlerin uyuşturucu ve alkol kıskacında olduğunu dile getirdi.

İlçemizdeki gençlerin uyuşturucu ve alkol kıskacında olduğunu dile getiren Yakup Koçak, yetkililerin konu hakkında duyarsız kaldığını dile getirdi. Sanatçı Koçak,“İlçemiz gençlerinin bundan önceki yıllarda pek fazla kötü alışkanlıkları gözükmüyordu. Fakat son 1-2 yıldır kendi gözlerimle görüyorum. Gençlerimiz aşırı derecede uyuşturucu madde ve alkol bağımlısı olmuş durumda, her ne kadar o gençler benim oğlum, yakınım olmasa da arkadaşımın oğludur, benim komşumdur, memleketimizin evladıdır bunu göz önünde bulundurarak duyarsız kalmamalıyız. Şayet duyarsız kalırsak gençlerimizi kaybederiz.”dedi.

Gençlerin bu durumuna duyarsız kalınmaması için Solhan halkına ve İlçe Emniyetine seslenen Koçak, herkes üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti. Koçak “ Gençlerin bu durumunu bundan sonra bütün düğünlerde dile getireceğim. Gençlerimizin bu illete müptela olma yaş aralığı 9 ile 19 dur. Bu gençlerimizle ben ilgilenmezsem, sen ilgilenmezsen daha doğrusu bizler ilgilenmezsek gençlerimiz yüksek derecede alkol ve uyuşturucu bağımlısı olurlar. Onları o zaman doktorlar da kurtaramaz.”dedi.

“Bunları anlatırken içim yanıyor”

 

Sanatçı Koçak,“Bunları anlatırken içim yanıyor. Maalesef büyüklerimiz de kullanıyor ve çocuklara kötü örnek oluyorlar. Bu durumda olan çocukları defalarca gördüğümde ağlamam geliyor, çocuk yerde kıvranıyor eve gidince annesi ve babası oğlum bu ne haldır diye sormuyorlar. o hal onu intihara götürüyor, kimse kusura bakmasın intiharların yüzde 60 -70 esrar ve içki yüzünde oluyor. çocuklarımız da bilinçsiz olarak intihara sürüklenebiliyor.  İçip dengesini kayıp ediyor ve daha sora gidip intihar ediyor. Bu konuda hepimiz duyarlı olmamız lazım, bu konu bugüne kadar hiç gündeme getirilmemiştir bir sanatçı olarak vallahi ben acıyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum