Advert
as

İHH’dan Öğrencilere Kaynak Kitap Desteği

İHH’dan Öğrencilere Kaynak Kitap Desteği

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, öğrencilere YGS ve TEOG için kaynak kitap desteğinde bulundu.

Solhan’da faaliyet gösterip gerek ilçede ve gerekse ilçe dışından Suriyeli mağdurlara kadar imkanları dahilinde yardımlarda bulunan İHH, öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu.

Yurt dışında ve ülkemizde farklı şehirlere yardımlarda bulunan ve ilçede ise yardıma muhtaç ailelere yardımlarını imkânlar dâhilîde ulaştıran Solhan İHH, bu kez öğrencilere kaynak kitabı desteğinde bulundu.

Özellikle eğitim öğretimin başladığı dönemler ile karne dönemlerinde başta yetim ve yoksul öğrenci olmak üzere başarılı öğrencilere de ödül mahiyetinde kırtasiye yardımında bulunan Solhan İHH, bu kez sınavlara hazırlık setlerini öğrencilere ulaştırdı.

Konu ile ilgili bilgi veren Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç: “İlçede faaliyet gösteren kırtasiyeler ile ilçe dışından bizlere kaynak kitap desteği veren duyarlı vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı kaynak kitapları okullarımıza teslim ettik. Öncelikle YGS ve TEOG olmak düzere farklı derslere yardımcı kaynak kitapları ilçemizde bulunan farklı okullara ulaştırdık. Okullara ulaştırdığımız kaynak kitapları okul idarecileri tarafından öğrencilerimize dağıtılacaktır. 100 öğrenciye yardımcı kaynak kitabı ulaştırmamız konusunda destek veren ilçemiz kırtasiyeleri ile ilçe dışından destekte bulunan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum