Advert
as

Sporcular, Okuma Etkinliğinde

Sporcular, Okuma Etkinliğinde

Solhan Spor Voleybol Takımı, Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu ve Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulunun düzenledikleri okuma etkinliğine katıldı.

Yeşilova İmam Hatip ve Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu düzenledikleri farklı ve farkındalık uyandıran okuma etkinlikleri kapsamında Solhan Voleybol Takımını ağırladı.

Başarılı bir sezon geçiren voleybol takımına kitap hediye edildi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz da katıldı. Öğrenciler sevdikleri sporcularla okuma saatinde hep beraber kitap okudular.  Solhan Spor Kulübü’ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin sevgi gösterisi eşliğinde sporcular ve yöneticiler okuldan ayrıldılar.

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Akif Gürgen,“Öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Burada yoğun bir ilgi ile karşılandık. İnşallah onlar da ilerde bu voleybol aşkıyla, spor kültürü ile büyürler. Seneye Efeler ligine çıkabilirsek buraya Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı getirebilirsek salonlardan hiç ayrılmayacaklarını düşünüyorum. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak birinci vazifemiz, gerçekten bizim sporcular da kariyerlerinde görmedikleri bir ilgi görüyorlar. Bu ilgi, bu mutluluk bize yeter gerçekten bazı şeyleri başardığımızı görüyoruz. İnşallah Efeler ligine onların dualarıyla çıkacağız. Hep beraber buraya gelip tekrar ziyaret etmek isteriz. Bizleri buraya davet eden hocalara teşekkür ederim.” etti.

Sporcular Miniklerle bir araya geldi

Sporcular daha sonra Solhan Öğretmen Veli Tuğa Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Sınıfta minik öğrenciler ile bir süre sohbet eden sporcular, çekilen hatıra fotoğrafından sonra okuldan ayrıldılar. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum