Advert
as

Yıldız,"Yılın Belediye Başkanı" Ödülünü Aldı

Yıldız,

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği ilçe bazında yılın Belediye Başkanı seçilen Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ödülünü aldı.

 

 

 

Yerel yönetimler bazında en çok takip edilen dergilerden olan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği "Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anketinde Yılın Belediye Başkanı seçilen Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ödülünü aldı.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 6. kez düzenlediği anket sonucunda başarılı bulunan belediye başkanları ödüllerini Cumartesi günü Kayseri Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Bu yıl 6. kez düzenlenen ankette derginin okuyucuları ve internet sitesi takipçileri tarafından belediyelerin yaptıkları çalışmalar ve projeler kıstas alınarak geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ankette Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, yılın belediye başkanı seçilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, göreve geldikleri günden bu tarafa halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincinde olduklarını kendilerini bu anlamlı ödüle layık gören tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum