Advert
as

Polis, Bu Sefer İftar için Durdurdu

Polis, Bu Sefer İftar için Durdurdu

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, İftar saatinde yolda olan sürücüler için iftar sofrası kurdu.

 

 

İlçe Trafik polisleri, Muş-Bingöl D-300 Karayolu üzerinde bulunan Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde iftar saatinde yolda olan sürücüleri durdurarak iftar yemeğine davet etti.

 

Bingöl İl Emniyet Müdürü Metin Akay’ın destek ve koordinesinde gerçekleştirilen uygulamada, şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler, emniyet personellerine teşekkür ettiler.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan İlçe Emniyet Müdür Vekili Vehbi Sarıkaya “Ramazan ayı dolayısıyla sürücülerin iftar saatinde yolda oldukları ve iftara yetişmek için uğraştıklarını bildiğimiz için ilçemizde böyle bir projeyi hayata geçirdik. Ramazan ayı boyunca bu uygulamaya devam edeceğiz. İftar saatinde yol kullanıcılarına ve sürücülere iftar ikramında bulunup hem kontroller gerçekleştireceğiz, hem de şehirlerarası yolculuk yapan yol kullanıcılarını dinlendirmiş olacağız. Bu bölgede bir dinlenme tesisi olmaması nedeniyle verdiğimiz iftar ile sürücü ve yolcuların mağduriyetini de önlemiş oluyoruz.”şeklinde konuştu.

 

 

İlçe Emniyet Müdür Vekili Sarıkaya, iftarını sürücülerle birlikte açtı. Böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyleyen sürücüler ise Solhan Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ederek yollarına devam ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum