Advert
as

Solhan Spor’dan Rakiplerine Gözdağı

Solhan Spor’dan Rakiplerine Gözdağı

2017 – 2018 Voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Birinci Ligde mücadele edecek olan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor hazırlık maçlarında tam not aldı.



Türkiye Voleybol Birinci Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Lig hazırlıkları kapsamında aynı grupta bulunan Şanlıurfa Haliliye Belediye sporla hazırlık maçları yaptı.

 

 

Takım kurmak için önemli transferler yapan Solhan Spor adeta şov yaptı. Lig hazırlıkları kapsamında temsilcimiz Solhan Spor 22 Eylül 2017 Cuma tarihinde yapılan ilk hazırlık maçında 25-12, 25-15, 25-14, 25-20 ‘lik setler sonucunda 4-0 kazandı. 23 Eylül 2017 Cumartesi tarihinde oynanan İkinci hazırlık maçında da 25-17, 25-17, 25-22, 25-19 ‘luk setlerle 4-0 üstünlük sağlayan Solhan Spor Şanlıurfa Haliliye Belediyesine ikinci kez set vermeden maçı tamamladı.

 

2017-18 sezonu’nun Allah kaza bela vermeden bitmesini temenni eden Solhan Spor Kulübü Teknik Direktörü Akif Gürgen’in Hazırlık maçı sonrası yapmış olduğu açıklamada “Tek bir hedefimiz var.  Efeler Ligine çıkmak bunun için güzel bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Rakiplerimizde çok güçlü özellikle kendi grubumuzda çok güçlü takımlar var ama üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bugün hazırlık maçları yaptık Haliliye Belediyesi ile 4-0 lık iki galibiyetimiz var ama skor’un çok önemli olduğunu düşünmüyorum. İstediklerimizi yavaş yavaş yapmaya başlıyoruz. Haftaya lig başlıyor Allah herkese bol şans versin tek hedefimiz var Solhan’ı, Bingöl’ü Efeler Ligine çıkarmak İnşallah bunu başarırız.” ifadelerini kullandı.


Solhan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Sönmez ise hazırlık müsabakaları kapsamında Şanlıurfa Haliliye Belediyesi ile yapılan iki hazırlık maçının da 4-0’lık skorlarla alınmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra “Desteklerinden ötürü Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Bingöl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve maçların Bingöl’de oynanmasına rağmen takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi

Solhan Haber / Rüştü Çiftçi

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum