Advert
as

SOLHAN’DAKİ ÖĞRENCİ YURDU YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

SOLHAN’DAKİ ÖĞRENCİ YURDU YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Solhan KYK Kız öğrenci yurdu, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde son hazırlıklar yapılıyor.

Bingöl İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtlarında yeni eğitim-öğretim yılı öncesi hazırlık çalışmaları devam ediyor. Öğrencilerin daha rahat, güvenli ve modern bir ortamda barınmasına olanak sağlamak için yurtlarda başlatılan bakım onarım çalışmaları sürüyor.

Solhan’daki 2025-2026 eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak olan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)  kız öğrenci yurdundaki hazırlıklarda da son aşamaya gelindi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum