Advert
as

Arakonak Ulu Cami’nin İç Nakışları Bitti

Arakonak Ulu Cami’nin İç Nakışları Bitti

İlçemiz Arakonak Beldesinde yapımı devam eden Ulu Cami’nin iç nakışlarının bitmesiyle son aşamaya geldi.


 

2014 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanan ve 3 yıldır devam eden Arakonak Ulu Caminin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

 

Arakonak Merkez Camii imam hatibi Muhammed Böyüksu,”2014 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanan ve 3 yıldır devam eden Arakonak Ulu Cami'mizin iç nakışlarının bitmesiyle son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. İnşaata başlamadan önce büyük fedakarlık örneği gösteren beldemiz ahalisi, bir kısmı hibe olmak üzere 14 haneyi cami yeri için derneğimize bağışlamıştır. Bu 14 hane yıkıldıktan sonra camimizin temeli atıldı. Bu süreçte türlü sıkıntılar yaşansa da beldemiz ahalisinin yardımları ve üstün gayretleri ile bu sıkıntılı süreçler atlatılmaya çalışıldı. İnşaatın tamamlanması için yaklaşık 500 bin TL’ ye ihtiyaç vardır. Bunun için hayırseverlerden yardımlarını esirgememeleri hususunda ricada bulunuyoruz.”dedi.       

               

 

Hayırseverlerin Solhan Ziraat Bankası 0499 6868 1151 5001 nolu hesaba nakdi yardımlarını yatırabileceği belirtildi.       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum