Advert
as

İHH’dan Asmakaya Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

İHH’dan Asmakaya Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi, Asmakaya ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

 

 

 

 

İHH Solhan Şubesi’nin düzenlediği kırtasiye yardımı kampanyası kapsamında Asmakaya İlkokul öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

İHH Solhan Şubesi’nin öğrencilere yönelik başlattığı kırtasiye yardımı ile ilgili bilgi veren İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç, bu kampanya kapsamında köylerimize de yansıtmak gereği duyduklarını belirtti.

 

Tunç, “Bu eğitim-öğretim döneminde daha önce 381 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk. Asmakaya İlkokulunda öğrenim gören 35 öğrenci kardeşlerimize yapmış olduğumuz kırtasiye yardımı ile birlikte toplamda 416 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunmuş olduk. Yardımcı olan hayırsever vatandaşlara ve eğitim camiası çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum