Advert
as

Öğrencilerin Karne Heyecanı

Öğrencilerin Karne Heyecanı

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte 28 Ağustos Okulu’nda, karne dağıtım töreni düzenlendi.

 

 

 

 

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte İlçede Okulöncesi, ilk, orta ve lisede toplam 8200’e yakın öğrenci karne aldı.

28 Ağustos Okulu’nda yapılan karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Şube Müdürü Savaş Demirel, Okul Müdürü Nazım Genç ile öğretmenler katıldı.

 

28 Ağustos Okulu’ndaki Karne dağıtım töreninde öğrencilere belgeleriyle birlikte çeşitli ödüller verildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum