Advert
as

İHH’dan Yetim Çocuklara Karne Hediyesi

İHH’dan Yetim Çocuklara Karne Hediyesi

Solhan İHH Şubesi, ilçede farklı okullarda okuyan başarılı 33 yetim öğrenciye karne hediyesi olarak dini kitap hediye etti.

 

 

İHH Solhan Şubesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması sebebiyle başarılı olan yetim öğrencilere karne hediyesi verdi.

Yetimlere bakmanın dini bir yükümlük olduğunu belirten ve bu kapsamda başarılı olan 33 yetim öğrenciye karne hediyesi olarak kitap verdiklerini belirten İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, Yetimlere bakmanın dini bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluk gereği ihtiyaç duyulan her alanda üzerlerine düşeni inançları gereği yapma gayretinde olduklarını belirtti.

“Kendisine ve başkasına ait yetime bakan kişi ile ben şu iki parmağım gibi – orta parmağı ile başparmağını yan yana getirdi – cennette yan yana olacağız.”( Buhârî ) diye buyrulan hadisi kendilerine ilke ettiklerini belirten Tunç, her zaman yetimlerin yanında olmak ve ihtiyaçlarına cevap aramak için çalışacaklarını belirtirken geçtiğimiz hafta da başarı olan yetim kardeşlerinin sevinçlerine ortak olmak için en sadık dost olan kitap hediye ettiklerini söyledi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum