Advert
as

Çağrı-Der, Yıllık Faaliyet Raporunu Açıkladı

Çağrı-Der, Yıllık Faaliyet Raporunu Açıkladı

Yıllık faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Çağrı-Der, 2015 yılı içerisinde toplamda 555 aileye yardımda bulunduklarını açıkladı.

 

 

 

Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı- Der, 2015 yılı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. Yardım faaliyetleri ilgili yapılan açıklamada yıl içerisinde toplamda 555 aileye yardım yapıldığı açıklandı.

 

Konuya dair yapılan açıklamada; “İlçemizde tespit ettiğimiz yetim, muhtaç ve kimsesiz ailelere yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda 2015 yılında 242 aileye 17.955.00 TL değerinde gıda, 2 Aileye 1.120.00 TL değerinde ev ve giyim eşyası, 19 Aileye 2.300,00 TL nakdi ve 292 Aileye de 14.600,00 TL değerinde kırmızı et dağıtımında bulunduk. Böylece ilçemizde toplamda 555 Aileye 35.975.00TL ayni ve nakdi yardımlarımızı ulaştırmış olduk.” denildi.

 

Açıklamanın devamında,''Veren el ile alan el arasında köprü olma misyonumuzu sürdürerek hayırda yarışma, iyilik ve takvada yardımlaşma düsturu ile hareket etme azmi ve bilinci içindeyiz. Bir nebze de olsa toplumsal bir yarayı kapatma ve organizeli hareket ederek daha iyi hizmet sunabilmek için çalışıyoruz.  Bu kapsamda çalışma alanlarımızın bir kolunu oluşturan ''Yardımlaşma'' etkinliği çerçevesinde bazı aktivasyonlar yapıyoruz. Muhtaç tespiti, yardım etme, yardım bulma gibi çeşitli çalışmalar yapıyoruz.  Bizler Kendimizi o ailelerin yerine koyduğumuzda durumlarını daha iyi anlayabiliriz. Ailelere dönüşümlü olarak ve durumlarına göre her ay düzenli yardımda bulunuyoruz. Ama ne yazık ki bunu kıt imkânlarla yapmaktayız. Bu sıkıntıların en asgariye indirgenmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.  Elde edilen sonuç daha çok çalışmak gerektiğini, varlıklı olan halkımızın da daha duyarlı olmaları gerektiğini göstermektedir.”denildi.

 

Yardım çalışmalarına 2016 yılında da hız kesmeden, daha özverili bir şekilde devam edeceklerini ifade edilen açıklamada;  “2015 yılında 555 aileye ulaştık. Amacımız çıtayı geçen yıldan daha yükseklere çıkarmaktır. Yaptığımız ve yapacağımız yardım çalışmalarımızı halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Tüm hayırseverlere ulaşma azmi içinde olup hayırlı çalışmalarımızı anlatacağız. Şimdiden çalışmalarımızın bereketi olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.”

 

Son olarak hayırseverlere seslenerek,“Yardım yaptığımız aileler bizim ailelerimiz, manevi destekçilerimiz,  ortak değerlerimizdir. Yapacağımız yardımlarda, duyarlı olan, bu hayır kervanına katılmak isteyen herkesin katkı sunmalarını istiyoruz. Bu vesileyle Buradan bir kez daha hayırseverlere çağrımız, gelin bu dünyada ahirete yatırım yapıp, ellerimizle kendimiz için birşeyler gönderelim. Yardım faaliyetleri çalışmalarında, yardımda bulunan ve bu çalışmalarda maddi manevi, fiziki olarak katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.”denildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum