Advert
as

Köy Korucusu Alımları Sonuçlandı

Köy Korucusu Alımları Sonuçlandı

İlçe geneline alınacak olan 70 Geçici köy korucusu kadrosu için, sözlü mülakat sınavları sonucunda kazananların listesi açıklandı.

 

 

İlçemizde görevlendirilmek üzere 70 Geçici Köy Korucusu (GKK) kadrosu için 25-28 Ocak 2016 tarihleri arasında Solhan Kaymakamlık Makamınca yapılan sözlü mülakat sınavında başarılı olan 70 kişiye ait isim listesi Solhan Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitesinde (www.solhan.gov.tr) yayınlandı.

 

Kaymakamlık tarafından başarılı olan adaylardan istenilen belgeler ve faaliyet takvimi ile ilgili açıklamada:”Adaylar 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren 12 Şubat 2016 mesai bitimine kadar tam teşekküllü hastaneden 'Silahlı Geçici Köy Korucusu Olarak Görev Yapabilir' ibareli heyet raporunu Solhan İlçe Jandarma Komutanlığına elden teslim edecektir. Belirtilen tarih içerisinde raporu teslim etmeyen ve raporu olumsuz olanların adaylıkları iptal edilecektir. Ayrıca adaylar 15 günlük görev başı eğitimine tabi tutulacağından 22 Şubat 2016 saat 08.00 de Solhan İlçe Jandarma Komutanlığında hazır bulunacaktır. Eğitim ve atışlarda başarısız olanların adaylıkları iptal edilecektir.”denildi.  

 

Sözlü Sınavda Başarılı Olan GKK Aday Listesi

 

1-Arslanbeyli Köyü: Muhammed Keskin, Ercan Söylemez, Enver Bozkurt, Metin Söylemez, Ramazan Ay

2-Kırık Köyü: Yavuz Balçık, Yusuf Ziya Yıldız, Ali İhsan Koşan, Mahsum Bozkurt, Yadin Yıldız

3-Tarhan Köyü: Cevat Demir, Mehmet Şirin Köçer, Suat Çetin

4-Düzağaç Köyü: Yunus Bulak, Mehmet Kırım, Cengiz Özdemir

5-Oymapınar Köyü : Şefik Bozkurt, Murat Erkmen, Mehdin Tekin, Ersin Oluk, Tahsin Boylu

6-Sülünkaş Köyü: Sedat Beri, Aydın Çalışkan, Hüseyin Özben, Murat Coşkun

7-Gelintepe Köyü: Gül Ahmet Altun, Halim Çiçek, Mümtaz Tek, Necat Yavuz, Mehmet Çiftçi

8-Bozkanat Köyü: Abdulsamet Atılgan, Nurettin Ayra, Abdulmenan Tontaş, Şefik Ada, Fuat Ada, Aziz Çiftçi, Haşim Çiftçi, Sebahattin Çelik, Zeynel Kaya, Nimet Kaya, Şefik Doğulu, Faysal Doğulu, Nafiz Kaynak, Nimetullah Çelik, Seyfullah Başarlı

9-Kale Köyü: Hasip Ardıç, Septi Arlı, Yüksel Arlı, Enver Arlı, Ferzende Özdemir, Nizamettin Soydan

10-Sükyan Köyü: Ramazan Yanık, Veysi Yavaş, Tekin Yanık, Nevzat Yanık

11-Demirkapı Köyü: Erkan Kırım, Servet Özden, Aziz Sağlam, Erdal Kıyıcı, Muhammed Türel

12-Elmasırtı Köyü: Emrah Çiftçi, Abdurrahman Demir

13-Murat Köyü: Emrah Beri, Özcan Özyurt

14-Yenibaşak Köyü: Zahit Yabin, Erdoğan Doğu, Yunus Kaynak, İbrahim Arlı, Haşim Uslu, Sedat Canlı

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum