Advert
as

Kızılay’dan “Görmezden Gelmeyin” Yardım Kampanyası

Kızılay’dan “Görmezden Gelmeyin” Yardım Kampanyası

Kızılay Solhan Başkanı Eşref Canlı, “Görmezden Gelmeyin” sloganıyla Suriyelilerin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattığını ifade etti.

 

 

Kızılay Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı, Kızılay Genel Merkezin “Görmezden Gelmeyin” sloganıyla Ülkemizdeki Suriyeli sığınmacıların acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattığını ifade etti.

 

Yardım Kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Kızılay Solhan Şubesi Başkanı Eşref Canlı,“ Kış şartlarının sertleşmesiyle oluşan insani dramı 'Görmezden Gelmeyin' sloganıyla vatandaşlarımızın kampanyaya destek vermeye davet etmek istiyorum. Hayırseverler, Kızılay’ın tüm bankalardaki 2868 numaralı hesabından, 2868 SMS hattından, 168 çağrı merkezinden veya bizzat şubelerimizden bağışlarını yapabilirler." şeklinde konuştu.

 

Başkan Canlı, ayrıca 2015 yılında yaptığı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. Faaliyet raporu hakkında açıklama yapan Kızılay Solhan Şubesi Başkanı Eşref Canlı, “2015 yılında 261 kişiye 70 bin TL olmak üzere toplam 18.270 TL nakdi yardım yapıldı. 139 kişiye Kızılay yiyecek kartı dağıtıldı. 120 kişiye sevgi bohçası hediye edildi. 150 koli gıda dağıtımı yapıldı. 280 kişiye Kavurma ve Kıyma birer kilo olmak üzere dağıtımı yapıldı. 400 kişiye değişik türde elbise dağıtımı ile 250 kişiye ayakkabı dağıtımı yapıldı.”dedi.

 

2016 yılı için açıklama yapan Başkan Canlı” ilçemizdeki 4 mahalle muhtarı ile beraber çalışma yaparak daha iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Bizim başarımız ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi insanların gönlüne merhem olur inşallah. Kızılay’ımızı tam olarak ilçemize oturtamadık. inşallah en kısa zamanda bunu en iyi şekilde başaracağımıza hiç şüphem yok.”ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum