Advert
as

İHH'dan Yetim Çocuklara Giyim Yardımı

İHH'dan Yetim Çocuklara Giyim Yardımı

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, hayırseverlerin desteği ile 20 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.

 

 

 

İHH Solhan Şubesi bu sefer ihtiyaç sahibi öğrencilerin üşümemesi için yaptıkları yardım ile gündeme geldi.

 

Geçtiğimiz yıl Solhan’da kurulan ve daha bir yıllık geçmişi olmamasına rağmen özellikle yetim ve ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere yönelik yardımlar ile gündeme gelen İHH Solhan Şubesi, bu sever ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet yardımında bulundu.

 

Solhan’da yaptığı İslami konferans ve ramazan paketleri ile gündeme gelen ve daha sonra öğrencilere ‘Umut Çantası’ yardımı ile yetim ve yoksul öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Solhan İHH, yardımlarına devam ediyor.

 

İHH Solhan Şubesi olarak, hayırsever esnafların katkısı ile Solhan’da ilköğretim kurumlarında öğrenim gören 20 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık kıyafet yardımında bulunduklarını söyleyen İHH Solhan Şubesi Başkan Yardımcısı Selman Boylu, imkanlar dahilinde yardımların devam edeceğini söyledi.

 

 

İHH Solhan şubesi olarak Ramazan Bayramında yetim kardeşlerimize bayramlık giysi yardımı yaptıklarını hatırlatan ve eğitim, giyim ve gıda yardımlarını imkânlar dâhilinde sürdüreceklerini belirten Boylu, “Giyim, gıda ve eğitim gibi temel alanlarda ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarına cevap bulmayı kendimize sorumluluk olarak gördük. Bu alanlarda gerek yaptığımız kampanyalar ve gerekse hayırseverlerin desteği ile ihtiyaçlara cevap olma gayretinde olduk ve bu gayretimiz Allah’ın izni ile devam edecektir. Bizlere bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için katkı sunan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum