Advert
as

Karayolundaki Mıcırlar Tehlike Saçıyor

Karayolundaki Mıcırlar Tehlike Saçıyor

Kooperatif Başkanı Şemsettin Gülen, karayolundaki mıcırların tehlike saçtığını belirtti.

 

 

S.S. 10 Nolu Solhan Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Şemsettin Gülen, Solhan-Bingöl karayolundaki mıcırların ve açılan çukurların tehlike saçtığını belirtti.

 

Mıcır ile açılan çukurlar nedeniyle trafik kazalarının artması üzerine Başkan Gülen yetkilileri göreve çağırdı.

 

Başkan Gülen, "Solhan-Bingöl arasındaki yolumuza yazın asfalt döküldüğü zaman kalitesiz malzeme kullanıldı. Dökülen malzemenin bir kısmı kısa bir süre sonra söküldü ve çukurlar meydana geldi. Yoldaki çukur ve mıcırlar nedeniyle araçların camlarının kırılıyor, kazalar meydana geliyor. Mıcırların süpürme aracı ile temizlenmemesi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşamaktadır. Mıcırların araç tekerleği tarafından fırlatılması sonucu karşı yönden gelen araçların camları kırılıyor. Bazen sıçrayan taşlar araçların kaportalarına zarar veriyor. Bir an önce yoldaki mıcırların süpürme aracı ile temizlenmesi ile yoldaki çukurların doldurulmasını istiyoruz." şeklinde konuştu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum