Advert
as

“Sevgi Bohçası Projesi” İşbirliği Protokolü

“Sevgi Bohçası Projesi” İşbirliği Protokolü

Kızılay Solhan Şubesi ile Solhan Devlet Hastanesi arasında“Sevgi Bohçası Projesi” işbirliği protokolü imzalandı.

 

 

 

 

Solhan Kızılay Şubesi 2016 yılı içerisinde Solhan Devlet Hastanesi’nde bebek sahibi olan ve maddi imkansızlık içerisindeki ailelerin sosyal yardım ve temel bebek bakımına yönelik ihtiyaçlarının “Sevgi Bohçası Projesi” kapsamında Kızılay Solhan Şube Başkanlığı tarafından karşılanması amaçlayan proje, Solhan Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen veya yeni doğan ünitesinde tedavi görmekte olan 0 -3 aylık bebek ve annelerini kapsamaktadır.

Solhan Kızılay Şubesi, 2016 yılı için yeni doğum yapan yardıma muhtaç aileler için Solhan Devlet Hastanesi’nde planlanan Sevgi Bohçası projesinin protokolü Kızılay Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı ile Hastane Baştabibi Uzm. Dr. Oğuz Bal tarafından imzalandı.

 

Türk Kızılayı Sevgi Bohçası Projesi; Solhan Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen veya yeni doğan ünitesinde tedavi görmekte olan ve ilgili hastanenin Sosyal Hizmet Birimi tarafından ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 0-3 aylık bebeklerin ve annelerinin öncelikli olarak temel hijyen, giyim eşyası, vb. sosyal yardım ihtiyaçlarının karşılanması ve yeni doğan bebeklerin uygun koşullarda bakılabilmesi için ailelerin sosyal yardım hizmetlerinden ve bebek bakımı ile ilgili bilgilendirme hizmetlerinden faydalanmasını sağlıyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum