Advert
as

İHH’dan Öğrencilere Giyim Yardımı

İHH’dan Öğrencilere Giyim Yardımı

İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye giyim yardımında bulunuldu.

 

 

 

İHH Solhan Şubesi, değişik okullarda okuyan ihtiyaç sahibi100 öğrenciye giyim yardımında bulunarak öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Öğrencilere yönelik yaptığı yardımı ile ilgili bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, İhtiyaç sahiplerine bakmanın dini bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluk gereği ihtiyaç duyulan her alanda üzerlerine düşeni inançları gereği yapma gayretinde olduklarını belirtti.

 

Başkan Tunç, “Anaokul, ilkokul, ortaokul düzeyinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi kardeşlerimize giyim yardımında bulunduk. Öğrenci tespiti ve yardımların dağıtımı konusunda okullarımızdan gerekli bilgiyi aldık. Yardımlar konusunda ise başta Solhan olmak üzere farklı şehirlerden hayırsever vatandaşlarımızın desteğini aldık. Yardımcı olan hayırsever vatandaşlar ve eğitim camiası çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum