Advert
as

Kaybolan Askerin Ailesi Umutla Bekliyor

Kaybolan Askerin Ailesi Umutla Bekliyor

Usta birliğine teslim olmak üzere katıldığı Şırnak Cizre Kabul Toplama Merkezi’nden esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Solhanlı asker Emrah Avunan'ın ailesi oğullarının bulunmasını umutla bekliyor.

 

 

 

 

Şırnak İli Cizre İlçesi asker Kabul Toplama Merkezi’nden 6 Ağustos 2015 tarihinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Solhanlı asker Emrah Avunan'ın ailesi, yetkililerden oğullarının bulunduğuna dair müjdeli bir haber bekliyor.

 

Şırnak'ın Cizre İlçesinde çatışmaların sona ermesiyle bölgeye giden ve eli boş dönen Asker Avunan'ın yakınları, Emrah ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşmadıklarını belirttiler.

 

Açıklama yapan Emrah Avunan'ın amcazadesi Rıza Avunan,"Çatışma sonrası bir umutla dört gün boyunca bölgede kaldık. Çeşitli incelemelerde bulunduk. Hatta morglarda bulunan bütün cenazeleri baktık. Buna rağmen Emrah 'ın izine bir türlü ulaşamadık. Çatışmalarda yüzleri tanınmayacak halde olanlar için ise ailesinde almış olduğumuz kan ile DNA testi yapılacak. İnşaallah Emrah hayatta ve en kısa zamanda gözü yaşlı ailesine kavuşacaktır. Bir umutla müjdeli bir haber bekliyoruz. Ayrıca Emrah’ın kayboluşundan bugüne kadar geçen sürede, iletişim halinde olduğumuz ve konu hakkında desteklerini esirgemeyen, gerekli duyarlılığı göstererek ilgi ve alakalarından dolayı Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş ile Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'a teşekkür ederim."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum