Advert
as

Gürocak’tan, Mükelleflere Önemli Uyarı

Gürocak’tan, Mükelleflere Önemli Uyarı

Malmüdürü Sıtkı Gürocak, Basit Usul Vergi mükelleflerin cezai duruma düşmemeleri için 25 Şubat günü mesai saati bitimine kadar beyannamelerini Solhan Mal Müdürlüğüne vermelerini hatırlattı.

 

 

Solhan Malmüdürü Sıtkı Gürocak, basit usulde vergilendirilen mükelleflerin 2015 yılına ait Gelir Vergisi beyannamesi verme süresinin, 25 Şubat'ta sona ereceğini belirtti.

 

Basit usule tabi ticari kazanç elde eden mükelleflerin, 2015 yılına ait beyannamelerini 25 Şubat 2016 tarihine kadar vermeleri gerektiğini hatırlatan Malmüdürü Gürocak, "Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için bağlı oldukları mali müşavirlere müracaat ederek beyannamelerini süresi içinde vermeleri gerekir. Bu süre zarfında Basit Usul Vergi Beyannamelerini Solhan Mal Müdürlüğüne vermeyenler, gelir vergisi kanunu gereğince vergi mükelleflerine cezai yaptırım uygulanacaktır. Bundan dolayı mükelleflerin beyannamelerini en geç Perşembe günü akşamına kadar Solhan Mal Müdürlüğüne vermeleri zorunludur."dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum