Advert
as

'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın'

'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın'

Solhan Ulu Camii İmamı ve Diyanet-Sen Solhan Temsilcisi Mehmet Bingöl, 'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' projesi kapsamında İmam Hatip öğrencilerine Kur'an-ı Kerim dağıtıldığını belirtti.

 

 

 

Solhan Ulu Camii İmamı ve Diyanet-Sen Solhan Temsilcisi Mehmet Bingöl tarafından başlatılan 'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' projesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Veli Tuğa İmam Hatip Ortaokul öğrencilerine 500 adet Kur’an-ı Kerim dağıtıldı.

'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' kampanyasını 2 hafta önce başlattıklarını ifade eden Solhan Ulu Camii İmamı ve Diyanet-Sen Solhan Temsilcisi Mehmet Bingöl, "Hedefimiz, Okullarda Kur’an dersi alan öğrencilere Kur'an-ı Kerim’i ulaştırmaktır. Öncelikle imam hatip okulları olmak üzere bütün okul öğrencilerine birer Kur'an-ı Kerim hediye etmektir. 1 adet 10 TL olup, şimdiye kadar 500 adet Kur’an-ı Kerim dağıttık. Bu sayıyı 1000’e tamamlamayı düşünüyoruz. Kampanyamıza destek vermek isteyenlerin bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz. Amacımız Kur'an'la barışık olan bu topluma Kur'an'ı ulaştırmak." dedi.

 

Mehmet Hoca, Solhan'da imam hatip okulları ile diğer ortaokul ve liselerde seçmeli olarak okutulan Kur'an-ı Kerim derslerine öğrencilerin talebi nedeniyle böyle bir adımın atıldığını söyledi.

 

 

Mehmet Bingöl, son olarak, bu kampanyada kendilerine destek veren, katkı sunan herkese ve Özelikle İlçe müftülüğü ile Solhan esnafına teşekkürlerini sundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum