Advert
as

Gengörü,”Yaptığım İşleri Hazmedemeyenler Var”

Gengörü,”Yaptığım İşleri Hazmedemeyenler Var”

Firmasının 2009 yılında kurulduğunu söyleyen Remzi Gengörü, yaptığı işleri hazmedemeyenlerin kendilerini karalamak için çaba sarf ettiğini iddia etti.

 

 

 

Firmasının 2009 yılında kurulduğunu söyleyen Çağdaş Gıda İnşaat Yakıt Medikal Hayvancılık Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Müdürü Remzi Gengörü, yaptığı işleri hazmedemeyenlerin kendilerini karalamak için çaba sarf ettiğini iddia etti.

 

Firmasının 2009 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden buyana kamu kurum ve kuruluşların işlerini yaptığını söyleyen Gengörü, kuruluşundan bu yana kamu kurumlarınca yapılan ihaleler neticesinde kurumlara; ekmek, hazır yemek,  gıda, inşaat ve taşımacılık alanlarında hizmet ettiğini söyledi.

 

Yaptıkları hizmetlerin kurumlarda kurum yöneticileri veya okullarda öğrenci ve öğrenci verilerince bir sorun olarak karşılarına çıkmadığını belirten Gengörü, BİMER’e yapılan şikâyetin taşımacılık alanı ile ilgili yapıldığını ve bunu yapanın da bir firma olduğunu iddia ederken bu yapılanın ‘çamur at izi kalsın’ tabiri ile ancak açıklanabileceğini söyledi.

 

Taşımacılık alanında yapılan hizmette araç şartlarının yetersiz olduğu iddiası ile şikayetin olduğunu belirten Gengörü, hizmet verdikleri kurum tarafından işin kontrolü yapıldığını ve araç sayısında yetersiz olmadığı halde bu şikayetin yapıldığını dile getirip kamuoyu takdirine sunduğunu ifade etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum