Advert
as

İHH’dan, Öğrencilere Teşekkür Belgesi

İHH’dan, Öğrencilere Teşekkür Belgesi

İHH Solhan Şubesi, ”Solhan'dan Suriye'ye Kardeşlik Eli”kampanyasına verdikleri destekten dolayı öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

 

 

İnsani Yardım Derneği İHH Solhan Şubesi, “Solhan’dan Suriye’ye Kardeşlik Eli” Kampanyasına verdiği destekten dolayı Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi 10-A ve 10-C sınıfları ile Atatürk İlkokul 4-B ve Atatürk Ortaokulu 8-C sınıflarına teşekkür belgesi verdi.

Solhan İHH Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç konu ile ilgili şunları aktardı;” Solhan'dan Suriye'ye Kardeşlik Eli kapsamında bir tır un Solhan İHH yetkililerince mazlum ve mağdur Suriye halkına ulaştırıldı. Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile Atatürk ilk ve ortaokulu un kampanyasına en fazla destek veren eğitim kurumları olduğundan Solhan İHH yönetimi tarafından okullar ziyaret edildi. Sınıflara teşekkür belgesi verildi.”dedi.

Hayırda yarışın emrini hayatlaştıran sınıflara etkinlikle ilgili bilgi veren Başkan Tunç, Kamplardaki izlenimlerini aktardı.

Tunç, Kumbarada biriktirdikleri paralarını, aldıkları burslarını bağışlayan öğrencilere, bilinçli okul idarecilerine, öğrencileri maddi manevi destekleyen öğretmenlere teşekkür etti.

 

Başkan Tunç son olarak, İyi olmanın ve özellikle iyi kalmanın inançlarının gereği olduğunu söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum