Advert
as

Okul Sporlarına Solhan Damgasını Vurdu

Okul Sporlarına Solhan Damgasını Vurdu

Okul Sporları kapmasında Bingöl’de gerçekleştirilen Liseler arası Voleybol İl Birinciliğine Solhan’daki okullar damgasını vurdu.  

Bingöl Karşıyaka Spor Salonu’nda Cuma günü düzenlenen Liseler arası Voleybol karşılaşmaları sonucunda Solhan Erkek İmam Hatip Lisesi birinci, Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ikinci olurken üçüncülüğü ise Solhan Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi elde etti.

 

İl birincisi olan Solhan Erkek İmam Hatip Lisesi Müdürü İhsan Sönmez, yayımladığı teşekkür mesajında;”Büyük emekler verir insan bir fidan yetişir. Sevinir bir çocuk, büyür, koşar ve mutlu olur insan. Hem öğretmen hem koç olmak zordur. Takım kurarsın, geceni gündüzüne verirsin, aç kalır, yorulursun ama yine de bir şeyleri başarabilmeğe değer ...Velhasılı bir emeğin hikayesi. Müdür Yardımcımız Murat Gül 1 yıllık emeğinin karşılığını fazla fazla aldı. Bizler inandık, onlar kazandı, şampiyon oldu. Bu vesile ile Bingöl Gençler A Kategorisi Voleybol Şampiyonu olan takımımızı kutlar, her bir manşetinde, bloğunda ilmek ilmek emeği olan başta Müdür Yardımcımız Murat Gül´e ve kardeşi Beden Eğitimi öğretmeni Solhan Kız Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Muharrem Gül´e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum