Advert
as

Başkan Yardımcısı Mece’den Başkan Gülen’e Ziyaret

Başkan Yardımcısı Mece’den Başkan Gülen’e Ziyaret

Solhan Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Mece, S.S. 10 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Şemsettin Gülen´i ziyaret etti.

 

 

 

S.S. 10 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Şemsettin Gülen’i ziyaret eden Solhan Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Mece, Mini Terminal’in sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

Mini Terminal’indeki sorunları dile getiren Başkan Gülen,Vip Muş araçları, Halk otobüsleri, Arakonak minibüsleri ile köy minibüsleri Terminal’den kalkış yapmamaları, Has Muş Turizm, Solhan VİP araçları Bingöl’e gidecek yolcuları almaları, Garaj yolunda çukurlardan dolayı araç ve yaya geçişleri yapılamaması, Garaj Taksi yerinden hareket etmemesi, Hayvan sahiplerinin garajın karşısındaki boş araziye hayvanlarını bağlamaları, Garajın karşısındaki esnafların çöplerini dükkanlarının arkasına attıkları için garajın çevresindeki araziler çöp yığınlarıyla dolması bizleri maddi ve manevi bir şekilde olumsuz etkilemektedir. Dolayısıyla terminalde bir canlılık olmadığı için birçok esnaf işyerini kapatmış durumdadır. Bundan dolayı başkanımızdan sorunlarımıza çözüm bulmasını istiyoruz.”dedi.

 

 

Başkan Yardımcısı Mece ise,”Terminaldeki sorunları başkandan dinledik ve gördük. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşaallah Belediye Başkanımız ve meclis üyeleri ile en kısa sürede sıkıntıları gidermek için çalışmalara başlayacağız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum