Advert
as

Sporcu Öğrencilerden Başkan Yıldız’a Ziyaret

Sporcu Öğrencilerden Başkan Yıldız’a Ziyaret

Atletizm dalında dereceye giren Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Okullar arası Türkiye Atletizm dalında Yarı Finallerine yükselen Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencileri, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Başkan Yıldız, Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Solhan Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirtti.

 

Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Yıldız,” Sporcularımızın elde ettikleri bu başarıları görmek, beni çok mutlu ediyor. Umuyorum Türkiye yarı finallerinde de Solhan’ı en iyi şekilde temsil ederler.“diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum